Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε ποιον θα πετάξετε έξω από τον λογαριασμό σας στο Netflix

*
To Netflix επιτρέπει πλέον να επιλέγετε από ποιες συσκευές θέλετε να κάνετε sign out. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο app της πλατφόρμας για iOS και Android, σας παρέχει εικόνα για το ποιες συσκευές χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας και πατώντας απλά την επιλογή Sign Out μπορείτε απλά να "διακόψετε" τη ροή περιεχομένου στους ανεπιθύμητους.

Το νέο χαρακτηριστικό θα το βρείτε στο μενού Account Settings και στη συνέχεια στο τμήμα Security & Privacy υπάρχει η επιλογή Manage access and devices. Λογικά πρόκειται για ένα ακόμα βήμα από πλευράς Netflix όσον αφορά την παρακολούθηση όσων μοιράζονται τα στοιχεία του λογαριασμού τους με άλλους, έξω από το νοικοκυριό τους. Λογικά, κάποια στιγμή η λειτουργία θα έρθει και στις υπόλοιπες συσκευές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*